Alla inlägg den 22 juni 2009

Av Chris - 22 juni 2009 07:23

Tydligen ska den faktor som enar alla med depression och ångest vara en upplevd (/verklig - jag anser att är den upplevd så är den verklig) ensamhet.

Samtidigt så är det man gör för att "hjälpa" dessa människor (på en första basis åtminstone) att man spärrar in dem och inte låter dem ha någon kontakt med omvärlden.


För det är så man botar ensamhet. 

Av Chris - 22 juni 2009 07:04

Piratpartister är pedofiler.


Jag har hört att när man skriver kontrakt ska man alltid poängtera det uppenbara, även om man känner sig smått som en idiot när man påtalar att jorden är rund, solen cirkulerar runt jorden och att man inte tycker att sexuella övergrepp på barn är något bra.


Så jag vill börja med att säga det uppenbara - jag talar inte för alla piratpartister, jag talar för mig själv, även om jag fortfarande råkar vara medlem i piratpartiet.


Principiellt ser jag inget problem med att ha pedofiler i piratpartiet, eller ens som piratpartiets förespråkare. Jag är inte intresserad utav att utesluta någon från politiken bara på grund av dennes sexuella läggning. Så länge man inte pga. sin sexuella läggning skadar någon så förstår jag inte vad den har i bilden att göra.


Nåväl, när man läser kommentarerna kring artikeln och en del utav de blogginlägg som skrivits så verkar det som om Falkvinge borde ha poängterat det uppenbara. På något sätt verkar det som att defaultläget på "inställning till barnpornografiförbrytelser" är "positiv" och är man "negativ" så måste det tydligt deklarareras.


Å andra sidan så är säkert en hel del utav dessa kommentarer/bloggar enbart ute efter att svartmåla Falkvinge och piratpartiet. Men då kan man väl hitta på något bättre än att Falkvinge inte utbrast "Jag är emot övergrepp på barn" så fort frågan hamnade på bordet. 


Jag är emot cykelstölder förresten.

Jag tycker att det är fel att mörda andra människor.

Jag gillar inte alls bankråneri.

Jag är inte särskilt förtjust i partnermisshandel heller - och det innebär inte att jag glömmer "vanlig" misshandel. Jag är faktiskt emot sådan också.

Ovido - Quiz & Flashcards